Peti dan kampa u Svetom Martinu na Muri

by | lip 20, 2018 | Vijesti

Petog dana kampa nakon doručka smo odradili jutarnji trening. Na igračima se osjeća umor od posljednja četiri dana. Također treba reći da je ponašanje mlađih bolje, pa su ih treneri jučer nagradili na način da su išli na spavanje u 22:30, a obećano im je da ako tako nastave, da će noćas imati spavanje u 23 sata. Ne znam da li je razlog umor ili razgovor trenera i roditelja s djecom, ali oni su svakako bolji i treba ih pohvaliti. Jučer nam se u stožer pridružio doktor Ivica Balagović, jer je zbog obaveza morao otići doktor Ferdelja. Danas nas očekuju utakmice protiv Sisačko moslavačke županije i Zagrebačke županije. Tim utakmicama završava sportski dio kampa. Sutra prije podne smo na bazenima, ručak i povratak kućama. U Zabok se planiramo vratiti između 15 i 15:30 sati. Poslati ću poruke roditeljima kad krenemo iz Svetog Martina.

I danas popodne na utakmicama pokazalo se da su obje generacije odigrale najbolje utakmice na kampu otkako sam instruktor. Selekcija 2006. pobijedila je Zagrebačku županiju 3:0 golovima Sinković Luke i Patrika Kelave 2 puta. I protiv Sisačko moslavačke županije pobjedili smo rezultatom 3:0 golovima Nikole Mutaka, Leona Jadeka i Mateja Brebrića. Znali smo da u selekciji 2006. ima puno talentiranih igrača, ali sve pohvale zaslužuje selekcija 2005. Od ponašanja pa do utakmica, na kojima su pokazali da mogu i znaju igrati kvalitetno. Uživali smo gledajući kako igraju i pobjeđuju protivnike od kojih su tijekom godine gubili rezultatom i 8:0. Tako su pobijedili Sisačko moslavačku županiju rezultatom 4:1 golovima Fabijana Krivaka,  Alena Ilić Javorića i 2x Borne Krizmanića, dok su sa Zagrebačkom županijom odigrali 1:1, a gol je postigao Dario Švaljek. Čestitke svakako zaslužuju i treneri  Danijel Tomašković, Nenad Kovačić, Boris Cesarec, Nikola Suntešić, Kristijan Mitrečić i Hrvoje Jurina koji su pet dana vodili brigu, ali i odlično odradili treninge i utakmice. Hvala i sucima Zdravku Fotivecu i Martinu Komorskom, doktorima Ivici Balagoviću i Marku Ferdelji kao i delegatu Božidaru Smrekaru koji su svojim doprinosom pomogli u realizaciji ovog do sada po rezultatima najuspješnijeg kampa. Na kraju dana Kristijan Mitrečić je trenerima naše i Zagrebačke županije prezentirao rezultate testiranja, ali i usporedbu rezultata naših U-12 i U-13 selekcija u proteklih 9 godina.

Obavijest !

s danom 25. svibnjem 2018. godine u zemljama Europske unije na snagu je stupila Opća uredba o zaštiti osobnih podataka (GDPR – General Regulation on Personal Dana Protection) kojom se, između ostalog, propisuje i privola korisnika na objavljivanje informacija. Osnovna svrha Uredbe je veća kontrola pojedinaca nad njihovim osobnim podacima. Ako se Vaša ili fotografija Vašeg djeteta nalazi na web stranici Nogometnog saveza Krapinsko zagorske županije, a Vi ne želite da ista bude objavljena, možete zatražiti da se ukloni na adresu: info@nskzz.hr

 

Možda će Vas zanimati i…

Share This