Mladost Zabok pobjednik turnira u Velikom Trgovišću

by | kol 8, 2017 | Vijesti

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Nogometni klub Zagorec iz Velikog Trgovišća i ove je godine organizirao nogometni turnir koji se po nekim statistikama održao već po 65. puta. Na dvodnevnom turniru (05. i 06. kolovoza) sudjelovale su četiri momčadi, a u razigravanju prvog dana su se sastali NK Rudar iz Dubrave Zabočke i domaćin NK Zagorec te NK Mladost iz Zaboka i NK Pušća. Pobjede su ostvarili NK Rudar i NK Mladost koji su se tako plasirali u finale, a poraženi NK Pušća i NK Zagorec igrali su utakmicu za treće mjesto. U utakmici za treće mjesto bolji je bio domaćin Zagorec, a u finalu je bolja momčad bila Mladost iz Zaboka. Mladostaši su bili vrlo uvjerljivi i zasluženo su osvojili naslov ovogodišnjeg pobjednika ovog tradicionalnog nogometnog turnira u Velikom Trgovišću.
Organizator je proglasio i najbolje pojedince turnira:
najbolji igrač je Marko Deak iz Mladosti

najbolji golman je Nikola Hercigonja iz Rudara

a najbolji strijelci su Dino Hrastinski, Patrik Turk i Dino Dragčević, svi iz Mladosti, sa dva postignuta zgoditka na turniru.
Nagrade momčadima i najboljim pojedincima predali su tajnik NS KZŽ gospodin Jurica Sirovec i predsjednik NK Zagorec gospodin Krešimir Šoštar.

REZULTATI (prvi dan):
NK RUDAR DZ : NK ZAGOREC VT 4 : 1 (D. Cujzek, M. Rozman, M. Gradečki, S.Gregurić / S. Juhar)
NK PUŠĆA : NK MLADOST Z 0 : 5 (D. Dragčević 2, P. Turk 2, D.Hrastinski)
(drugi dan)
ZA TREĆE MJESTO:
NK ZAGOREC VT : NK PUŠĆA 4 : 1 (K. Jurina, D.Tomašković, A.Jambrešić, T.Mrkonjić / B.Starček)
FINALE:
NK MLADOST Z : NK RUDAR DZ 4 : 0 (J. Kotarski, M.Malarić, D.Hrastinski, M.Krznar)[/vc_column_text][vc_images_carousel images=”2817,2818,2819,2813,2812″ img_size=”full” autoplay=”yes” hide_pagination_control=”yes” hide_prev_next_buttons=”yes” wrap=”yes”][/vc_column][/vc_row]

Možda će Vas zanimati i…

Share This