Nogometni kamp Središta Zagreb – Zadar 2022.

by | lip 22, 2022 | Selekcije, Vijesti

Od 20.-25.06.2022. u Zadru održava se Nogometni kamp Središta Zagreb na kojem sudjeluju i županijske selekcije Nogometnog saveza Krapinsko zagorske županije U-12 (’10.) i U-13(’09.). U ponedjeljak smo u popodnevnim satima krenuli iz Zaboka i stigli u Zaton Holiday Resort gdje smo se smjestili u prekrasne kućice. U utorak ujutro obavili smo testiranja na igralištu u Sabunikama. Popodne nakon odmora uživali smo u kupanju. Neki koji se nisu osjećali sigurni u svoje plivačke sposobnosti odradili su školu plivanja uz trenere Mitrečića, Drempetića i Kolara. Neki su već bili kod zubara. Treneri svih županijskih saveza svaku večer održavaju predavanja. Nakon prvog uvodnog sastanka, sinoć su liječnik i fizioterapeut Karlovačke županije održali predavanje o utjecaju video igara na zdravlje.  Danas ujutro je trening, a u 19 sati utakmice u Zadru protiv Karlovačke županije.

Utakmice protiv Karlovačke županije pokazale su sliku momčadi kakvu još nismo vidjeli. U obje utakmice naše selekcije su zasluženo pobijedile visokim rezultatom. Selekcija 2010. pobijedila je rezultatom 6:0, a strijelci su bili: Klasić Mateo 3 gola, Jakopić Jan, Bolfek Mateo i Šipek Glavač Toto po 1 gol. U drugoj utakmici koja je snimana i koju će roditelji vidjeti kada djeca dođu doma, naša selekcija 2009. pobijedila je rezultatom 7:0.  Strijelci su bili: Gluhak Jan 2 gola, Kelava Mihael, Oraić Fazlić Emil, Hlebec Lukas, Bočkaj Matija i Haramustek Lovro. Ćestitke igračima i stožerima !

Danas ujutro po rasporedu je trening i utakmice popodne u 17:45 u Zadru protiv Sisačko moslavačke županije.

Popodne su odigrane utakmice protiv Sisačko moslavačke županije. U utakmici selekcije U-13 pobijedili su naši dječaci rezultatom 3:1. Golove su postigli: Kelava Mihael 2 i Oraić Fazlić Emil 1, Bila je to još jedna utakmica u kojoj su naši dječaci pokazali svoj talenat. U utakmici dječaka U-12 naša momčad poražena je rezultatom 1:0. Iako je u drugom poluvremenu naša momčad igrala bolje gosti su iskoristili jednu našu neopreznost i pobijedili. 

Možda će Vas zanimati i…

Share This