Ovaj vikend započela su natjecanje mladeži i seniora u NSKZŽ i ligama Središta Zagreb. Pioniri i mlađi pioniri NK Zagorca iz Krapine uspješno su započeli natjecanje u ligi Središta Zagreb. Obje momčadi ostvarile su zasluženo visoke pobjede. Mlađi pioniri pobijedili su momčad HAŠK-a rezultatom 4:0, dok su pioniri pobijedili rezultatom 5:0.

U subotu u Svetom Križu Začretju su pioniri NK Jedinstva pobijelili NK Zagorec Krapina rezultatom 4:2. Domaćin je poveo rezultatom 2:0, ali je momčad iz Krapine uspjela izjednačiti na 2:2. Ipak je iskusnija momčad Jedinstva do kraja utakmice postigla još 2 pogotka i pobijedila rezultatom 4:2.

Kod mlađih pionira u Velikom Trgovišću je momčad Rudara iz Dubrave Zabočke pobijedila rezultatom 10:0. Od samog početka utakmice gosti su bili bolja momčad i zasluženo pobijedili visokim rezultatom. Istim rezultatom mlađi pioniri Mladosti iz Zaboka pobijedili su Rudar iz Mihovljana. U toj utakmici igrači iz Zaboka su u prvom poluvremenu promašili dosta prigoda, ali i golman Rudara Oraić obranio je puno opasnih udaraca, tako da je na poluvremenu rezultat bio samo 2:0. U drugom poluvremenu su u desetak minuta postigli još 5 pogotka, tako da je na kraju utakmica završila 10:0.

Najuzbudljivija utakmica mlađih pionira odigrana je u Svetom Križu Začreju, gdje su gosti iz Pregrade u prvom poluvremenu poveli rezultatom 0:1 i 1:2, ali je domaćin u drugom poluvremenu uspio izjednačiti, tako da je utakmica završila bez pobjednika.