Dan poslije prve utakmice planiran je za oporavak. Nakon doručka treneri su odigrali prijateljsku utakmicu u malom nogometu. Svi zajedno su nakon toga otišli na bazen. Vrijeme je prekrasno i djeca uživaju u igri, plivanju, spuštanju na toboganima. Dio trenera je iskoristio priliku da odigra partiju odbojke na pijesku. Nakon ručka je obavezan odmor u sobama i slijede druge utakmice. Danas je protivnik Međimurska županija. Naše dvije županije koje su u kampu odigrati će u svakom godištu po jedno poluvrijeme, a dio momčadi koji danas ne igra potiv Međimuraca odigrati će ponovno protiv Zagrebačke županije.Utakmice su ponovno u 17 sati (2006.) i u 18:15 sati (2005.).

U prvoj utakmici 2006. godišta Međimurska županija je pobjedila Zagrebačku rezultatom 2:0, dok je naša selekcija pobjedila Međimursku rezultatom 2:1. Golove su postigli Kelava Patrik i Jadek Leon, a obje asistencije za gol upisao je Mutak Nikola. U utakmici naše županije i Zagrebačke županije rezultat je bio 1:1. Gol za našu selekciju postignut je autogolom. U utakmicama selekcija 2005. Međimurska i Zagrebačka županija odigrale su 1:1, dok je naša selekcija protiv Međimurske županije ponovno odigrala odlično i pobijedila rezultatom 3:0. Dva gola postigao je Krizmanić, a jedan Lončar Luka. U drugoj utakmici Zagrebačka županija pobijedila je našu rezultatom 3:1. Jedini gol za našu selekciju postigao je Javorić Ilić Alen.

Obavijest !

s danom 25. svibnjem 2018. godine u zemljama Europske unije na snagu je stupila Opća uredba o zaštiti osobnih podataka (GDPR – General Regulation on Personal Dana Protection) kojom se, između ostalog, propisuje i privola korisnika na objavljivanje informacija. Osnovna svrha Uredbe je veća kontrola pojedinaca nad njihovim osobnim podacima. Ako se Vaša ili fotografija Vašeg djeteta nalazi na web stranici Nogometnog saveza Krapinsko zagorske županije, a Vi ne želite da ista bude objavljena, možete zatražiti da se ukloni na adresu: info@nskzz.hr